" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





HG | II }
Friday, April 5, 2013 | 9:24 AM | 0Comment


Assalamualaikum dan selamat pagi buta ku ucapkan. Apa khabar semua? Saya sihat sihat sahaja di samping keluarga ku yang tersayang. Alhamdulillah. Memang nak buat karangan sebenarnya. Ehem ehem. Mesti dah tengok gambar atas tu kan. Tu tu atas tu *pandang awan* ok hambar. Mesti korang lepas tengok tu "Omaigod omaigod handsomenya Izzue Islam!! Omaigod!!" Macam orang histeria korea gitu. Haha bergurau. Okay dua dua orang itu saya punya ok. Korang mesti tak kenal kan atas Izzue Islam tu kan? Haaa memang lah tak kenal. I sorang je yang kenal dia tau. Ok bergurau. Namanya Henry Golding dindong dindong. Ok nama dia Henry Golding je. Hensem kan? Oh I know it, I know. Izzue Islam tu pun mesti lah ramai yang kenal kan? Handsome memang ah weh. Hak aloh. Ok tu je motif update blog. Bye assalamualaikum :)