" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Aktiviti semasa belajar.}
Thursday, October 11, 2012 | 8:38 AM | 0Comment


Assalamualaikum. Hai *lambai kaki* eh? Shut up. Petang tadi kita belajar. Kita belajar PAI siapkan kerja kertas yang ustazah bagi yang soalannya memang tak boleh banyak lagi agaknya. K faham? Good. Belajar pun nak cerita. Apalahh kau Ajlaa! K diam. Tapi tak sampai berapa jam pun belajar. Yelah, buat kerja sambil text memang tak lah nak khusyuknya. Dengan duduk dah taktahu kenapa tak betul. Apa lagi buka almari ambil tudung pin *peace* hahaha itu lawak. Alahh, kauorang macam tak pernah buat je. Tipu lah tak pernah buat. Okay saya tahu saya ni kuat berangan. Oh, so what?! Kesahnyaaaa lahai kauu. Periksa akhir tahun memang aku tak ready pape. Sorry to say. Mood nak belajar pun ada takde je. Pahal lah PPD ni rajin sangat nak buat soalan periksa akhir tahun ni. Cikgu sekolah sendiri buat takboleh ke? Ingat cikgu kitaorang tak pandai buat soalan periksa? Lagi terbaik soalannyaa. Haaa. K dah dah. Tersedak orang kerja dekat PPD tu. Kay dah diam. Haha. Okaylah saje nak letak gambar kita yang comel ni. Oppssssss. Lalalala. Kbye assalamualaikum :)


Senyum mu menawan menawan ~ Kau buat hatiku tertawan ~
Halalalala ~