" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Today....}
Thursday, July 5, 2012 | 9:16 AM | 0Comment


Assalamualaikum dan hai :) Bunyi tittle post di atas seperti.... #TittleSeram. Hahaha. Takde pape yang menyeramkan pun dan gambar di atas lagi sekali tiada kena mengena dengan tajuk. Harini pergi Puchong. Ada khusus pebenda tah. Act, untuk form 5 je. Lahaii, saya tua pada hari ini XD HANYA HARI INI! Tapi kami untung sebab kami cuti belajar harini. Kau hado? Tapi, AnisKhalyshah cakap ustaz buat lawak tengahari harini waktu Arab. Alahh, nak dengar jugak lawak ustaz tu :( takpe takpe. Nak tau tak nak tau tak, AnisKhalyshah dan Husna kesunyian tiada saya. Wahh, terharunya :D haha.

Sampai Puchong duduk dalam dewan. Woii, padat lagi mampat tau. Nasiblah tak panas sangat. Upacara perasmian nya start lambat sebab orang yg nak merasmikan program tu datang lambat. Apo lahh! Ucap ucap ucap, memang aku dengar pun. Aku khusyuk baca novel Shazmin. Fuhh, dengan mengantuknya -___- suruh Tieyra urut *berhenti* Fatimah urut *sedapnya**berhenti* tepuk-tepuk tangan aku. Lepastu, Kasyful ketuk-ketuk tangan aku guna botol air. Memang tak sakit pun weh -.- bla bla bla sampai sekolah.

Sampai sekolah awal. Nak masuk kelas ke taknak? Nak ke taknak? Nak taknak nak taknak. Lol. Masa kitorang sampai sekolah waktu BM. Tengok kelas takde orang. Sah pergi library. Bukak pintu. uishh, ramainya. Takjadi masuk. So, kami masuk waktu Sivik akhir sekali. Masuk-masuk kelas kena buat kerja -__- tak buat pun. Cikgu Kebahagiaan dalam perpisahan masuk :D haha. k lah bye salamualaikum :)