" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Serba salah :(}
Thursday, July 5, 2012 | 11:57 PM | 0Comment



Assalamualaikum dan hai :) Weh, aku dah baca blog kau. Aku rasa sebak nak nangis serbasalah semua ada. Mesti kau ingat aku rampas kawan baik kau kan? Seriously, aku tiada niat pun weh. Aku rapat dengan dia sebab sama kelas dan kami duduk sebelah-sebelah. Nak tahu? Masa aku rehat dengan korang aku rasa tak selesa. Takut kau marah. Sebab tu aku nak taknak je terima ajakan AK rehat bersama. Sekarang aku dah tak rehat dengan korang so, korang boleh bersama.

Tolong jangan fikir lain. Aku hanya nak berkawan. Aku perasan semuanya weh. Kau selalu jalan jauh-jauh dengan kitaorang. Cakap pun tak banyak. Semalam, kenapa kau taknak ikut sekali aku teman dia sampai pagar depan? Aku cuba taknak rapat dengan kawan kau depan kau sebab aku tahu perasaan cemburu itu akan datang. Aku tahu. Sama lah macam aku jugak kalau kawan rapat kita rapat dengan orang lain. Kau pun macam tu kan? Kalau kau tak suka kitaorang guna nama Pulanah Pilanah, aku boleh tukar wei demi kau.

Aku taknak korang dah tak rapat lagi macam dulu. Aku taknak jadi puncanya. Aku minta maaf FR :( Aku vahangang sebab aku tak sedar mula-mula. Tapi sekarang aku dah sedar. Please, jangan macam ni. Aku kenal dengan kau pun tahun ni. Itupun dari kawan kau. Dia sayang kau wei. Sangaaaaatt sayang dekat kau wei. Korang sweet :'> tak se-sweet aku dengan kawan kau. Dekat meja dia ada gambar kau. Dekat meja aku takde gambar dia dengan aku. Haha. FR, sorry kalau kau dah anggap aku rampas kawan kau. Serious, aku tiada niat pun. Kawan k? Terima kasih :'>