" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Senam robik.}
Friday, July 13, 2012 | 8:43 AM | 0Comment

Assalamualaikum. Pada 10hb 07 yang lepas, sekolah telah mengadakan senam robik sempena 1Murid 1Malaysia tah apa tah nama dia. Najib lah ni yang buat. Yehehehe. Tapi kan tapi kan beeesssttt . Alahh, semua sekolah merasa. so, dapat menilai sama ada best atau tidak.

Adlina dan Athirah sangat semangat k bersenam. Terselah lah yang mereka ini dah lama tak bersenam. Termasuk lah Ajlaa. Eh, Ajlaa pun semangat tau bersenam. Terselah di situ. Bila part yang tak tahu nak buat macam mana stop. berehat buat seketika. Mimi sebelah aku kayu. Come on lah. Bukan selalu oh ada senam robik ni. Kami lelaki perempuan diasingkan. Lelaki di dataran lestari manakala perempuan di dewan Al-Madani. Almaklumlah, sekolah kami sekolah agama. Faham lah kan. Tapi bagus lah. Tiada rasa malu nak lompat ke goyang kaki goyang tangan. Yeayy!

Masa yang diberikan hanya setengah jam. Dari jam 8 pagi hingga jam 8.30 pagi. Bolehlah bolehlah. Habis senam robik, semua pelajar diberi rehat selama....taktahu berapa minit? Janji dapat minum. Weh, Ajlaa minum ais masa tu. Eh eh? Dah lah tengah selsema masa tu. Memang cari penyakit betul. Dengan tak suka makan ubatnya. Perrr. Tolong jangan suruh Ajlaa makan ubat. Takkan makan kecuali dah memang teruk. Bla bla bla dah terkeluar tajuk. Habis naik kelas buat kuiz peribahasa. Memang tau pun semua peribahasanya. Puan Hasmizal tak rewind kan papae pun pasal peribahasa tup tup terus bagi kuiz. Memang semua betul pun. Hahaha ada lah jugak betul even 2 soalan je daripada 10soalan. Tak silap lah. Hebat tak hebat? Then, rehat lagi pukul 9.50 tapi tak turun rehat sebab malas. Anis Khalyshah jadi cikgu Darshini pada masa itu. Ok itu lawak. Lawak Anis lawak!

Bla bla bla lepas rehat belajar seperti biasa. Masa BI waktu kelas kami pergi pameran makanan.Cikgu Darshini tak percaya tu. Takut sangat terlepas pelajaran dia sekejap. Apa tah. Pergi sana tak dapat tengok makanan sebab tak namapak. Ramai sangat orangnya. Terselah di situ bahawa diri ini tidaklah terlalu tinggi. Then, tengok pameran baju tradisional. Tengah tengah tengok pakaian India iaitu sari, tibatiba sari tu jatuh. Kitorang punya lah payah nak betulkan balik. Semua tak boleh buat then tinggalkan je. Lepastu, ada budak lelaki yang tolong belitkan. Okay dorang buat lawak dan kami gelak. Akhirnya, dorang pun tak dapat betulkan balik sari tersebut. Datanglah dua orang heroin yang menyelamatkan sari tersebut. Hahaha akak akak tu belitkan balik sari tu dekat patung tu. Dengan tangan patung tu tercabutnya. Hahahaha.

K lah k lah. Sampai di sini sahaja cerita saya. Ecehh, kemain. Lempang laju-laju kang. Nak tahu atau tidak, semalam terjadinya pergaduhan antara dua orang lelaki. So scary you know. Kbaii .