" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





12:56 a.m}
Saturday, July 7, 2012 | 10:16 AM | 0Comment


Assalamulaikum dan selamat pagi muda :D Tengok jam sekarang. Tengok cepat tengok! K takpayah tengok sebab Ajlaa dah type waktu sekarang pada tittle diatas. Kau tak nampak ke haa?! k abaikan. Act, taktau nak cerita apa ni. Dah bosan tahap gaban dah ni. Tak boleh tidur ni. Apa ni, anak dara tidur lambat ni? Apa ni apa ni? Tapi kita tetap bangun awal tahu? Bangun-bangun je tengok tv then makan then lipat kain. Oh man.

Tengah hari online. Scroll scroll scroll baca tweet orang. Ya Allah, terasa bosan di situ. Bukak lagu tah lagu apa yang Ajlaa bukak. Memnag lah memang lah. And now, dah pagi you know? Mean, pagi buta yang tak keluar matahari lagi. Get it? Homework langsung tak sentuh. Eh, ada ke homework? Tiada setahu aku. Ada pun seni. Err, memang tahu pun aku nak buat anyaman tikar yg bercorak-corak cikgu mintak tu. Cikgu saya tak pandai cikgu. Tapi, kena jugak buat sebab cikgu nak ambik markah untuk periksa akhir tahun. Saje je cikgu. Untunglah orang tu pergi Putrajaya ken tapi taktahu apa tujuan pergi sana. Apakah? Haha lupakan. K dah bye salamualaikum :>

Terasa gambar ini comel. Opss :*