" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Sekolah.}
Monday, June 25, 2012 | 2:15 AM | 0Comment


Assalamualaikum dan hai :) melihat gambar diatas menunjukkan bahawa Bialkian awesome. Ohh yahh! You jealous you diam. I tombok you nanti. Kami sentiasa happy, ceria, sedih, menangis bersama. Eh? Haha. Cikgu-cikgu sering menyebut nama kelas kami kerana kelas kami terlalu hyperactive. Dengan bisingnya. Dengan gelaknya. Fuhh *lap peluh* haha.


Yang berbaju kuning itu ialah Pulanah binti Pulan. Yang berbaju putih itu pula ialah Pilanah binti Pilan. Mata Pilanah lawa *berdehem* haha. Kami adalah jiran sebelah menyebelah. Dia selalu kacau saya dan saya selalu kacau dia. Fair kan? Kalau dia bosan or mengantuk dia akan ambil handkerchief dia yang warna pink tu menjerit sekuat-kuatnya. Tadi, dia menjerit sebut semua nama budak laki. Dan budak laki dengar tak dengar je. Pulanah panggil Rasydan dia tak dengar. Pilanah jerit nama Rasydan "Rasydan! Kau tak dengar ke Kelly panggil?" dia pun datang "Apa? apa dia?" dia pun berlalu. Pulanah panggil lagi dan dia datang ketempat Pulanah lagi "Apa dia? Kau nak apa?" Nampak tak permainan dia? Haha. Dan Rasydan aku nak minta maaf sebab tercakap kau bongok tadi. Maaf :) Dear Pulanah, please don't disturb me when I want drink water. #OhMyEnglish! Maaf, jika ada salah grammar. Fail BI wooo -.-


Dekat sekolah tadi kan Pilanah dan Pulanah kena denda dengan puan Hasmizal sebab tak bawak kertas ringkasan. Kena ketuk ketampi depan kelas. Bapak malu ohh. Pilanah buat muka badmood. Yang si A'ina sebelah Pilanah tak habis-habis tanya "Alaa, kau kenapa badmood ni?" Weh, kau tau tak kita tengah kena denda masa tu? Malu beb -____- Insaf doh masa tu. Lain kali nak letak je fail tu bawah meja. Taknak bawak balik. Ya Allah :/ 1 masa BM kena duduk dekat depan kelas menghadap kaki-kaki budak laki yang duduk dekat depan sekali tu. Dengan kangkang besarnya. Ishh -.-' Masa ERT tiga masa Encik Zeck suruh buat pembetulan. K buat. Lepastu dah malas tutup buku simpan semua pen dalam pencil box. Lepastu bercakap-cakap gelak-gelak. Cikgu tak marah :p masa sains cikgu Roslan tak masuk kelas. Ada meeting kata budak laki. Masa Pilanah nak minum air, Pulanah pergi kacau Pilanah. Nasib baik tak tersembur dekat dia dan nyaris-nyaris nak tersembur. Tapi tahan tahan dan telan. Hamiji (Hamizi) pandang je oh apa yang kitorang buat. Haha. Masa Pulanah minum air nak kacau dia balik tapi dia cepaaatt je telan air tu. Ish takpe harini hari kau. Esok lusa hari aku pulak. HA HA HA *evillaugh*

Fuhh, panjang jugak aku menaip. Cukup lah tu. Sudah cukup cukup sudah *singing* penat korang nak baca nanti. Eh? ada ke nak bacanya, haaa? Kbaii salamualaikum :>