" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Reportcard ?}
Friday, June 29, 2012 | 8:40 AM | 0Comment


Assalamualaikum dan hai :) Gambar dia atas muka kami tengah bosan. Tapi kami buat muka comel. Well, kami memang comel pun XD you jealous you diam. I tombok you nanti :p Harini hari terbuka. Terbuka untuk semua orang. Sila lah datang ke sekolah kami. Opss, sekolah kami tidak terima macha yang sesat. Eh? Maaf. Mama cakap mama datang pukul 8:30, tengok-tengok datang dahnak pukul 9. Datang dengan papa sekali pulak tu. Oh man. Papa mama nak tau tak, Alaa lari 100 meter bila nampak mama papa datang dari jauh tadi. Pecut semuanya. Sampai kelas, nasib baik tak jatuh langgar kerusi budak laki dan mengelak daripada pijak paper dekat lantai. Fuhh *lap peluh* blablabla, turn mama papa kita pulak. Ustazah : "Ajlaa ni baik. Dia takde pape masalah. Dia ok, dia baik. Cuma dia kena rajin belajar, banyak buat latihan dan tumpu perhatian masa guru mengajar" see, berapa banyak ustazah cakap saya baik? Haha. Mama cakap saya main mata dengan ustazah. Apakah? Haha. Kbaii salamualaikum :)