" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Perjumpaan KRS.}
Saturday, June 30, 2012 | 3:24 AM | 0Comment


Assalamualaikum dan hai :) Memaklumkan bahawa gambar diatas tiada kena mengena dengan tajuk yang diberi. Harini pada pagi tadi ada perjumpaan KRS. Oh man. Ingat perjumpaan apa je. Kena buat exercise macam buat SEGAK. Senak perut. Dah lah tak makan pape lagi masa tu. Memang cool lah kan -___- Ni lah gaya budak dah lama tak exercise. Baru buat exercise sikit tu dah penat. Fuhh *lap peluh*. Em em, btw i taktau nak type apa lagi. Bosan tahap gaban dah ni -.- menyesal tak ikut mama papa pergi shopping -___- Dan dan kemalasan nak mandi masa tu melanda :3 Dear cik A, i miss you :( Allahurabbi. Even kau budak asrama, aku tetap tunggu text daripada kau sebab kau pernah text aku masa budak asrama tak balik. Siapa suruh? Em em, take care ye A :) Kbaii salamualaikum.