" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Salamualaikum :'>}
Saturday, May 12, 2012 | 9:40 AM | 0Comment

Assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatu :D Jawab sekarang jawab sekarang ! Taknak jawab tanggung dosa . Fuhh, lame banget sih gua nggak update ini blog. Agak-agaknya , ada nggak orang yg kangen sama gua ? Hmm. Dah dah , keluar loghat Indon. Hm , ni nak cerita ni yang minggu depan Ajlaa Exam. Tau tak exam ? Tau , E.X.A.M ? Soalan mintak penyepak agaknya. Nak tau tak , first first periksa dah sejarah. Dah lah segala apa yang aku bace semuanya tak masuk kepala. Ya Allah , kau permudahkanlah segala urusan hambamu ini ya Allah ! Acano ni , dahlah dahnak periksa ni. Lagi berapa hari je lagi. Ya Allah .... ni nak nangis ni :'(

Kay , tukar topik. 11 Mei 2012 , ajlaa pergi lawatan ke Karangkraf. Unit bimbingan kaunseling buat. Ada orang tu jealous :p ada orang tu rindu kite. Baru sehari tak jumpa dah rindu. Wuuu , tahniah diucapkan kepada anda :) Syabas . Sampai sampai sana , daftar. Dan dan lah masuk masuk jumpa mamat mamat yang agak kerek . Tapi taktau lah dia kerek ke tak. Tapi dari gaya dia emmm agaklah kerek. Kdah kutuk mamat tu. Buat tambah dosa aku je. Lepastu pergi tukar baju yang orang tu bagi. Warna merah ada tulis 'Niaga Race'. Le simple t-shirt. Lepastu breakfast. Lepastu duduk duduk tunggu acara nak mula. Lepastu pakcik tu bagi taklimat sedikit. Lepastu senam robik chicken dance. Okay , itu sangat lawak :) lepastu mula acara. Mangat je semua lari. Sampai awal pun tak semestinya dia yang menang. Habis aktiviti , kitorang jalan-jalan tengok buku. Lepastu duduk rehat minum air tembikai. Lepastu jalan-jalan balik. Nak tau tak , masa tengah jalan-jalan tu tetiba pulak ternampak macam muka dia. Ya Allah , memang terkejut gila sebab masa tu dia dah lah berjalan sebelah perempuan. Nasib pandangan kedua orang lain. Memang orang lain pun sebenarnya. Perasaan sahaje yang lebih :p Okay , kitorang paling lambat sampai dekat tempat penyampaian hadiah tu. Semua budak 18 duduk depan kitorang je duduk belakang. Last last , 1 group sekolah 18 1 pun takde yang menang. Ayoyo , apa ni ? Murid tak menang cikgu yang menang :) Terbaik !

Tadi pergi library PPAS. Sungguh padat lagi mampat dengan manusia. Apa motif korang pergi library ni ? Sampai kan makan pun takboleh makan disebabkan ramai sangat orang. Ishh , minum ice blended pun jadilahh.  Hm, cukup panjang entry kali ini. Hambek kau aku balas dendam. Macam budak asrama pulak aku ni. 2minggu sekali dapat online. Hm, yelahh. Kbyee , salamualaikum :)