" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Inilah akibatnya -,-}
Saturday, April 28, 2012 | 8:51 PM | 0Comment

Hai , assalamualaikum :)

Semalam dan semalam punya semalam memang bosan tahap gaban lah. Untunglah , siapa yang takbosan tu -.- Tajuk diatas tu mesti ingat benda yang serius kan ? Dah tau dah takpayah cakap. Kan dah merepek :3 Inilah akibatnya kalau camera ade dekat ajlaa. Memang full lah dengan gambar ajlaa. Bila bosan je ambik camera bila bosan je ambik handphone. Tengok benda yang sama je. Eh , memang suka pon. Nyah , taktau nak cerita apa lagi. Tengok je lah gambar gambar yang ajlaa ambik ni. Daaaaan jangan gelak. Kau gelak aku gelakkan kau balik . 

ILOVEYOU <3

Dah cukup banyak aku rase. Dah lah nanti aku post gambar lain pulak. Kbaii , salamualaikum :)