" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





A'ina Fariha :)}
Saturday, March 17, 2012 | 1:22 AM | 0Comment

Hai , assalamualaikum :)

Haaaaaiii :> Siapa A'ina Fariha? Alahhh , die tu lahh. Alahh , die tu anak Hasnol Hadi tu. Haha, betul kan nama bapak kau Hasnol Hadi kan? Yeaa, aku betul *angkat kening* haha , actl aku bosan sekarang ni. Die lah teman kan aku. Maksod aku wall-to-wall dengan die dekat blog. Eh eh, kenalkanlah die. Okayokay.

Nama : A'ina Fariha binti Hasnol Hadi
Umur : 14 tahun
Tinggal : Damansara Utama
Sekolah : Sekolah Menengah Kebangsaan seksyen 18 , Shah Alam
Status : Single !

Okay , dah kenal? Nak ngorat nanti nanti eh sekarang ni baca dulu apo yang eden nak corito ni hah. Start rapat dengan dia melalui facebook. Die ni tinggi ohh. Hadooi , jealous betol :3 kau makan ape hah sampai kau boleh tinggi cenggitu? haha, jokejoke. Die ni baik , pandai. Yelahh kelas Anas kan. Kelas depan aku tu. Die ni jumpe aku dekat sekolah kadang-kadang tu tegur lah jugak kadang-kadang tu ade je die nak pukul aku. Pernah sekali die pukul kepala aku. Sakit tau :( mintak maaf sekarang. Haha. Nasib baik tak nangis kalau taakk ... k back to tittle. Actl , tak kenal sangat die ni . Kenal dengan die baru tahun ni sebab same sekolah kan. SMKS 18 HEBAT tuu. Pengetua nya Tuan Hj. Mohamed Ghazali bin Hamzah. Harap maklum! cehh :D haha. Emm, apa lagi pasal kau ek? *korek hidung* euww, tak senonoh :P haha rileks rileks. okay ah wei taktau nak cerita apa lagi. btw, aku happy dapat kawan dengan kau. Hope kau pon same :') daaaaann , terima kasih kerana sudi berkawan dengan aku :'> Kbai , salamualaikum :)