" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





School :)}
Thursday, February 23, 2012 | 3:39 AM | 0Comment


Assalamualaikum :D Kay saye mulakan cerita saya dengan gambar budak kecik pegang camera tuu . Ohmaii , comeell je kan care die pegang macam saya . Haha :D k gurau . Lu pahal , tak puas hati ? Cehh , takde pape lahh . Tetibe nak menggedik carik gaduh . K abaikan :3 Actl , taktau ape motif gambar tu. Watlek watpeace :) K nak cerita pasal sekolah ni. Cepat cepat sini sini , mai mai baca. Haha , batak * Mule dari hari isnin \\20.02.2012// ade perhimpunan pagi. Oww , seperti biasa :3 Japjap , hari ahad tu birthday balak kawan saye , malas nak type name die :P btw , Happy Birthday :)  SNF bagi hadiah gilaa besar ohh . Dahsyat sungguh ! Cehh , untunglah :D Isnin , ade perhimpunan seperti biasa. Padat lagi mampat Dewan Al-Madani. Tapi , takpe saye tetap bersyukur ade tempat nak berteduh. Cehh , SMKS 18 HEBAT ! Haha :D Badan aku gilaa berpoloh ohh. Hadooi , cemane nak elakkan daripada badan cepat berpeluh ek? Cer jawab cer jawab. Skip mata pelajaran yg pertama sbb perhimpunan lame pulak mase tu. Oh , tahniah lah. Haha , suko kau takbelajar. Eh , bukan cenggitu. cii, bukan cenggitu. eh , taklahh. Haha , dah Allah tentukan kami takbelajar subject yg pertama , maka takbelajar lah kita. Kaaaaaaannn ? Okay , belajar seperti biasa dan bla bla bla bla , petang tu saye ade kawad KRS. Ohh , muke aku gelap jangan tanye kenape muke aku gelap. Kau tanye aku sepak kauu . Ktutup cerita hari isnin .


Selasa , takde pape nak cerita. Memang takde cerita yg menarik poonn. Yang aku ingat aku gelakk banyakk gilee kalii sampai menangis weh. Weh , aku nangus weh. Simpati tak dekat aku. Mintak simpati sikit ehh. Haha, jokejoke. Kelly ahh yg buat aku sampai cenggitu. Ina , Nazura , Tieyra , Dilah . Koraaaangg lahh yg buat aku menangis gembiraa mase tuu. Terima kasih banyak-banyak kawan :)

Kay lahh , wa nak bla. Dah Maghrib ohh. Solat solat ! Nanti wa sambung buat part II punyaa ahh. Bace jangan tak bacee. Kbye , salamualaikum :)

*Mama papa kite dah sampai Madinah dah. Alhamdulillah :) Beg mereka dah 7buah beg akibat bershopping :D*