" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Ohlala :]}
Saturday, February 4, 2012 | 1:41 AM | 0Comment

Hai , assalamualaikum :) Anda semua sihat ? Alhamdulillah , saye sihat :')
Ohoho , sangatlah lame kite tak update blog saye yg comel ini ;)
Ohyahh , comeel kah ? Baik cakap comel kalau taak ......
Hah , takut. Pucat . Haha , merepek sorang-sorang :D
Emm , cano sekolah ? Okay ? Homework banyak itu adalah normal.
Cikgu memang suka bagi anak muridnya kerja banyak :3
So , kenalah bersabar apabila menghadapi cabaran .
Eh? Merepek lah lagi ajlaa oii :3
Okay kite pon ade banyak kerja sekolah jugak.
Tak siap lagi :D Tepuk tangan *pak pak pak*
Haha , dahsyat sungguh bunyinya :D
Act , kite taktau nak cerita ape? Ni saje post sebab lame tak update.
So, type je lah perkataan-perkataan yg terlintas didalam kepala otak ini
dan didalam hati saye ;)

Eh , pagi tadi kite pergi sekolah sebab ade perjumpan KRS.
Eh , ade pulak cerite? Ntah macam mane teringat lah pulak .
Adooii , serious penat lompat bintang.
Sakit ohh kaki . Takpe takpe , tapi bestlah lompat bintang :p
Nak lagi nak lagi . Haha , patah kaki pulak nanti ye . 
Takpe , bak kate orang kalau banyak lompat nanti boleh tinggi.
So , lompatlah :) Sorry , kite tak perli perli ye . 
Sebab kite pon pendek :( nevermind lahh . Kite redha :)
Balik dalam pukul 11 lebeh lah sebab sebelum tu lepak lepak lu bawah pokok.
Mama pulak ambik lambat. Hadooi , dah lah tinggal sorang je.
Nasib pakcik guard ade :P haha.
K lah taktau dah nak cerita apa lagi. Nanti bile kite dah ade cerite 
kite ceritekan disini yahh , insyaAllah :)
Em , follow lah kite punye blog lg satu ni : http://shrekoshereko.blogspot.com/
Sekian , terima kasih. Assalamualaikum :)


#gedik tak kite gune 'kite' dalam karangan ni? Whatever :3