" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Library}
Thursday, January 26, 2012 | 6:21 AM | 0Comment

Hai , assalamualaikum :) Huhu , lame bebeno saye tak mengedit dan update ini blog kan ? Ayoyo , nak kate berabuk ... tak nampak pon . Komputer yg berabuk nampak lah kan . Jelas depan mata. *ambik kain lap* dah bace tajuk diatas sane , right ? Oh , library . Library ? Ohyahh , library section13. Pagi tadi kite pergi and balik petang . Ohh , so cool :) Nak tau tak , lib tu penuh dengan budak SMKS18 . Haiyoo , korang memang plan nak bawak satu kampung pergi lib ye ? Haha , jokejoke. Seriously , ramai gilee . Kite dapat jumpe kak Schaqeera a.k.a kak Suki and due orang lg kawan die. Terserempak dengan Ruzana dekat cafe ,tapi die tak perasan lah . Terserempak jugak dengan kak Atikah Zainal dekat cafe. Ohh , she looks sooo beautiful :) Betul ke aku eja tu ? Nevermind lah . Act , ramai lagi tapi tak kenal . Just kenal muke je . Oh , untung lah :) Tengahari nak pergi makan , Fatimah terjumpe dengan kawan-kawan sekolah rendah die pulak . Memang happy tahap gaban lah kan die sebab lame tak jumpe . Ohyahh , untunglah :) Pening ohh taktau nak makan ape . Pergi balik cafe tu dah berape kali dah . Ohyahh , siape yg perasan dekat situ memang kitorang dah dianggap gila dah mase tu. Haiyoyo ~ Last , the result makan western food dekat cafe tu. *ohyahh , spagheti die tak berape sedap* Habis makan masuk lib Fatimah dengan Jia lepak dengan kawan-kawan die tu. Aku takde kawan dah lepak je lah dengan kak Suki. Ohyahh , suara saye rock. Ye ye yeahh ! #amysearch. Haha , sabar je lah . Agak lame lah jugak dorang dating :D Ohlala , itu hanya gosip semata-mata . Bla bla bla , online sekejap . Sekejap je okay . Tapi , belajar lame :D Pukul 3:30 Jia nak balik. Kite tompang die . Makayah die sampai dalam jam berape tah. Tak tengok jam . Ksampai rumah , duduk jap sidai kain. Then , online kejap sampai maghrib . The end . *gambar dihanphone Jia. Die tak upload lagi.* -Byebye-