" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Holiday II}
Tuesday, December 27, 2011 | 7:46 AM | 0Comment

Hai , assalamualaikum :) Lamekan saye tak update blog? Lame kan? Kan kan kan? Haha , sengal. First , korang mesti lah dh bace tajuk entry kali ini kan? Tak tau bace? Astaghfirullah :) Belajar membaca ;) K main main je tu. Alahh , jangan lah terasa beb. Senyum tak perlu kata apa-apa :) K saye dh start mengarut. Mengarut dimalam hari ... hm , normal lah tu kan? Korang pun ape kurangnye? Haha, jokejoke. Okay , berbalik kepade topik kitee. Kiteeeee ! :P Holiday II? Haha , mesti tak faham kan? Tak faham buatbuat faham je. Maksud disitu adalah : saye baru je balik dari holiday. Ni dah dua kali saye pergi holiday untuk tahun ini. Alhamdulillah :) Perjalanan kami selamaat :) Nak tau saye pergi mane? Hm , tak jauh dan tak dekat. Ciiinggg ;) Haha , dekat Penang je puuunn. Kitorang pergi ade 5 keluarga termasuk keluarga saye. Psst psst , ade sorang budak tu cooomeel ;) Kbyee -,- Kitorang berehat, tidur, larilari, tengok tv, berangan ... ha senang , kitorang menginap di hotel BayView. Taktau? Buat buat tau :D *bulu mata saye belah kiri jatuh. Ape petanda itu?* Selama 3hari 2 malam. Ade yg merindui saye? Takde? K anda boleh bla ! Haha , jokejoke. Untuk merindui seseorang itu tudak boleh paksapaksa. Tuptuptuptuptup , sehari telah berlalu.

Hari ke-2 : Bangun tidur, ambik towel, mandi, pakai baju seluar, eeeeeeehh japjap , itu pon mau cerita ka? Okayokay , lupakan. Turun lobi pukul 8. Tunggu bas, tunggu family lain dah sampai 8:30. Watlek watcool jee ;) Saye cool :) Gerak pergi kedai Subaidah. Breakfast :) Perut dh jeritjerit tapi takde selera dan malas nk makan. Faham? Terpaksa lah makan :3 Lalala ~ Pergi Bukit Bendera. Beratur panjang nk naik train tu. Tp nasib baik lah orang yg bawak kitorang tempatempat yg best tu dh beli tiket terlebih awal. Huh , lega :) Naik train tu kene berdiri sebab tempat duduk dh penuh. Terpaksa. Nak jatuh ade, nak tergolek pun ade jugak. Tahan tahan ! Daaah saampaai ! Fuuhh , sejuuuuk. Ye lah , dekat dgn bukit kan? Nak balik naik train tu pun kena berdiri jugak. Haduuh , sungguh laju manusia ini berjalan. Lepastu pergi mane tah? Dah lupa. Hihi B-) Saye cube senaraikan name tempat yg saye kunjungi je lah ye. Yg saye ingat lah. Pergi rumah P. Ramlee. Laaa , rupa rupanya tempat tu je saye ingat :D Peace peace (Y) Nanti saye ingat saye post di akhir nanti ye. Lain kali, InsyaAllah :)

Hari ke-3 : Seperti biasa , lakukan kerja harian di pagi hari ;) Pergi breakfast. Peeerrrgghh , jauh gila beb ! Sempat tidur lagi tu. Haha , lepas makan pusingpusingpusing taktau dekat mane? Hihi >.< Balik dh nak pukul 11. Sampai bilik hotel , terus kemas ape yg perlu dikemaskan. Lepas kemas, turun kolam renang. Tengoktengok , adikadikku mandi. Huhu. Pukul 12 turun lobi untuk check out. Agak lame lh jugak sbb nk tunggu semue family bagi kunci bilik untuk dipulangkan. Lepastu, plan pergi Taiping. Kot? Kot lah. Nk makan mee udang Mak Jah. Tp kan tp kan , budak tu tak ikut :( K stop. Dah sampai ke destinasi , pehh ramai gilaa. Alhamdulillah , sampaisampai terus ade meja kosong. Takde lah nk kene tunggu lama. Makan makan makan :) Baliikkk ;) Salam salaman :) Byebyee ;) Hikhok -,- *nak balik perjalan sangatlah lame. Pertama sbb kesesakan lalu lintas. Kedua sbb kitorang banyak berhenti. Banyak? Banyak la jugak.* Alhamduliilah , sampai rumah dgn selamat <3