" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Gambang :)}
Wednesday, December 14, 2011 | 7:00 AM | 0Comment

Hi :) Dah lame tak mengupdate blog ni kan ? Sesungguhnya blog ni sangatlah bosan :( haha , ni update sebab ade cerita mau dikongsikan . Dah bace tajuk atas ? Yaaah ! Gambang :) Baru je balik dari bercuti di Gambang , Kuantan , Pahang :) Baru tak baru , 12/12/2011 balik Shah Alam . 10/12/2011 pergi sane . Pergi rase perjalanan sangat lh jauh dan lama. Bila balik rasa sangat lh dekat dan sekejap. Alhamdulillah :) Okay , malas nk ceritakan satu persatu ape yg buat disana :
Sampai -> ambil nombor -> ambil kunci bilik -> masuk bilik -> letak barang -> lepak tengok tv -> online fb -> (malam) keluar makan -> habis makan balik hotel :)

Hari ke-2 , kitorang pergi main tokentoken tu . Main basketball takpayah cakap . Memang banyak kali lah kitorang main . Itu je mainan yg boleh main bersama keluarga kan ? Baling sama-sama , masuk jaring . GOAAL ! Haha , kay syok sendiri :D Jalan-jalan-jalan , jumpe lh satu permainan ni. Nampak mcam best , try lah . Try-try-try , 10 hinggit habis untuk game tu ! Bayangkan ! Alaaaaaah , game tu . Game yg masuk token , alaah , susah nak explain . Senang game yg kalau tepat dapat hadiah ! Ha , game tu . Nak jam Smurf tuuuu :( takpe lah , bukan rezeki saya :) Cehhh , padahal 10 hinggit aku dh habis . Taubat dah taknak main game tu lg ! Huhu ~



Ehem , malas nak cerita panjang-panjang. Enjoy ya tengok smue gambar diatas ^^ banyak lg gambar tapi malas nak uploadkan . Hihi , kbyee :) ;)