" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Hiii ! Hello :)}
Tuesday, November 29, 2011 | 8:29 AM | 0Comment


Hey , hello , assalamulaikum :) Hm , dah lame tak layan blog .
Serious , bosan gilaa cuti ni . :/
Nak tulis entry baru tapi taktau nak cakap ape .
Ini pun , cube bace tittle kat atas tu . Macam nak tegur orang kan ?
Kat blog ni macam mane pulak nak tegur kan ?
Kat Facebook pon tegur tak layan . Ni pulak dekat blog .
Lagi lah tak dilayan . Bukankah begitu ?
Hahah . Memang memang memang begitu :)
Ni bosannnnnn dahh tahap gaban dah ni . Taktau mau bikin apa ?! Hm ,
Sangat sedihhh :'( Nak tidooo , takboleh tidoooo .
Baring atas katil , pejam celik pejam celik mata ni .
Degil taknak lelap . Masih ringan mata ni pada waktu waktu begini .
Hadoii , apa mau buat ? Sabar saja lahh .
Yehhh , SABAR ITU SEPARUH DARIPADA IMAN !
Cehh , ceramahh ;) Hahah , sekali sekala :)
Okay lah , chaww lu . Nanti dh ade tajuk dh ade cerita bukak cerita baru , k .
Kbyeeee , ;)