" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Bowling & Makan :D}
Saturday, November 19, 2011 | 7:42 AM | 0Comment

Hei , assalamualaikum :) Heish , lame tak update blog ni . Ni ade kesempatan nak update ni , update lah kan . Okay , dah bace tajok atas ? Tak tau bace ? Mengeja ! LOL ! Takkan tak reti bace kan ? Umor dh berape dh ni . Kstopp ! 14 . 11 . 2011 , kelas Anas ade buat jamuan. Jamuan tak jamuan kire jamuan lah tu sbb gune duit kelas . Before that , kitorang main boling :D Wahh , mule2 takank main tau . Tapi telah dipaksa oleh Siti Nur Fatimah Binti Mokhtar , saye pon mainlah .Kitorang main 3 game . 3-3 game Fatimah paling tinggi punye markah . Hatoiyai , mane kau belajar ? Mase aku maen , die yg ajar aku . Die berdiri sbelah aku :D Aku sorang je kot cam tu :P *malu malu* Aku suroh die temankan lah . Kalau die nk main aku suroh Najihah yg temankan :D Hihi , macam tu kawan ! :) Kawan kawan ! Adiba tak main . Sbb die tak reti . Aku pon tak reti . Mase giliran aku , aku tengah makan waffer ke waffle ntah lah ?! Aku bagi Diba main . Bestlah pulak katanya .Hahah . Okay lah , enjoy dulu dgn gamba time main boling okay :)

Taktau sape yg captured. Tetibe ade dlam phone .
Aida Natasha :)
Nurul Adiba :)
Siti NurFatimah :)
Ajlaa & Najihah :)
Najihah & Fatimah :)
Ajlaa & Fatimah :)
Nahtasa & Nisrina :)
Adiba , Ajlaa , Fatimah , Najihah :)
Lepas dh main 3 game dh . Kitorang nk pegi main . Chop2 , budak laki main cepat gilalah . Kitorang baru 2game dorang dh habes dh . Dahsyat lah ! Tahniah :D Okay , kitorang plan nak makan dekat KFC . Tengok2 semue duit tak cukop . Kuangkuangkuang :P Then , Anis cakap Mcd sekarang ade offer . So , semue pegi Mcd kecuali  ade beberape budak laki tu . Yg follow kitorang , 2 org budak laki and semue budak pompuan . Ntah kenape dorang tak follow kawan dorang tah taktau . Sampai kaunter , semue terpingapinga. Taktau nk oder ape ? First , aku ckap aku nk makan McChicken . Lepastu semue nak makan McChicken jugak . Senanglah kan , oder bende yg same . Okay , kitorang paling lame dekat kaunter tu . Huh , budak2 lah kan :P
Lepas makan pegi solat & karouke :D 
Tandas ole-ole :)
Karouke :)

Lepas dh habes berkarouke , balik . Petang kitorang balik . Budak laki pegi CC. Okay , biarkan . Adiba , Fatimah & Najihah tak teros balik . Dorang singgah taman yg dekat dengan rumah saye . Taktau nak buat ape . So , apak lagi kitorang tangkap gamba lah . Najihah paling semangat . Hahah .  Okay , chaww dulu . Enjoy dengan gambar2 bawah ni ye . Kbyee .