" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Ohh , my class :'(}
Friday, October 28, 2011 | 9:31 AM | 0Comment

Hei , assalamualaikum :) Lame kite tak jumpe . Hee ;) Lame tak update blog . Okay ni ade kesempatan online , apak lgi . Kita mau update blog ini yg dh lame tak bukak. Ade cerite yg mau diceritakan !.


(28/10/2011) 
          Hari ni ,semua bdak perempuan moody kot sbb guru kelas kitorang pon moody :( Ni sbb klas yg sngat bising lah. Bak kata ustzh ' terguris hati ustzh '. Mmang betul pon . Aku tgk ustzh tdi mrah gilaa gilaa dkt ank murindnye. Mmang patot kitorang kene mrah kot sbb klas smlm mcam pasar. Pasar pon senyap . Hatoiyai ...




Semalam , kelas sngatlh bising . Tak tau ape punca sbnar . Mmang bising sngat lh smlm aku rase . Aku rase klas paling bsing time BM kot . Sbb kitorang terjerit-jerit jwab soalan ckgu . Takkan sbb tu kot ? Hmm , ntah la. Ade sorang ni ,die sroh kitorang snyap . Aku po snyap lh buat seketika . Lpastu aku bsing balik . Ngehh :P Bile kitorang bsing balik , nk tau ape die ckap ' korang ni boleh senyap tak . menjerit-jerit macam pontianak ! ' OMG , pontianak gituu ... Aku blas balek . Tp taktau die dngar ke tak pebende yg aku ckap : ' ekeleh . kate belajar mestilah bising sikit . ' Bukan ke begitu ? Korang blajar pon msti bsing jgak kan ? Tp aku rase tak sebising klas aku smlam kot . Tp kan yg aku tak puas hatinye , die same kan kitorang dgn ' PONTIANAK ' . Hei , sabar jee . Sabar je ...



Err ... mmang kene sabar lh dgn peranagai die . Die tu tergedik-gedik , ade ke kitorang ckap depan-dpan ?Tergedik dpan bdak lelaki . Ingat bdak laki suke lah . Hadoi .. Kalaulh bdak laki tu suke , buatlah lg dpan die . Lagi die suke . Tapi jgan smpai bdak laki tu meluat dgn prangai kau satu hari nnti . Baru lah kau nk sedar . Err -,- So , pndai-pndai lh nk cover balik kau pnye prangai tu ye !  Mase rehat , kitorang pergi tndas nk tukar baju sukan. Kwan aku tu tnye die ni ' wei , kau rase semalam sape yg lagi bising ? ' Nak tau ape die jwab ? ' korang lah . mcam pontianak ! ' Hei , kene lg dgn PONTIANAK kau tu . Aku jwab balik ' oh , ye ke ! ' Ade lg ayat nk ckap . Tp tak trkeluar . Smpan je dlm hati . ' kalau kitorang macam pontianak , kenape kau kawan dengan kitorang ? tak malu ke kawan dgn pontianak ? ' Ade korang sanggup ke kawan dgn pontianak ? Kalau aku , aku pon tak sanggup . Excapt , kwan aku tu dh mmang peranagai mcam pontianak . Laen cerite kan . Tp setakat ni kwan aku takde yg peranagai mcam PONTIANAK . Syukur , Alhamdulillah :)



Ha , ni lain sedikit punya cerita . Kwan aku sorang ni kene ejek jgak . Ejek tak ejek taklah die ejek . Tp die berkata-kata. Die ckap kwan aku ni mcam ' monyet '. Sbb die terlompat-lompat dkat dpan bilik khas. Tp agak-agak lh nk ckap tu . Biar berlapit sikit ye cik kak oi ! Lpastu mse BI , ckgu relief msok. Aku dgn kwan jiran sbelah buat muke . Muke jenis ape , taktau mcam mne nk ckapkan . Hihi :) Lpastu , kwan aku sorang ni dtg tmpat aku , dtang lg sorang kwan aku dkt tmpat aku . Then , dorang ddok ats lntai . Aku plak ddok ats kerusi . Tak fair lh kan . So , aku pon join ddok ats lntai . Baru lh fair . Dh ddok tu , kwan aku lg sorang ni pon join jgak . Lpastu kitorang ckap psal ape yg tlah berlaku dgn klas kite smalam . Cikgu pndang , senyum je lah . Naseb cikgu sporting :) Hee ;) Habes satu mase BI tu kot kitorang bercerita . Perghh , 30 minit . Dahsyat ! Perempuan berborak 10 minit tak cukop babe ;)
Okay lh , tanagan dh lenguh , cerita pon dh habes . Apak lagi , gua chaww lah . Okay lh , pergi dulu . Bye & assalamualaikum :)

p/s : Minta maaf atas terkasar bahasa dlm cerite ni . Jgn ade yg terlebih terasa ok . Chill okay :)