" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Aku tak faham betul dengan kau :\}
Tuesday, October 4, 2011 | 8:44 AM | 0Comment

Hello , hai , assalamualikum :) Okay , jwab salam dluu ! Tjok kat atas tu mmang buat aku menjadijadi tak faham dengan kau. Kau tau kenape ? Okay , 1stfirst aku nk ckap aku tak rapat sangat2 dengan kau. Memang tak lah kan ? Tapi aku kesian tgk kawan2 aku yg rpat dgn kau. Kau tau tak ? Kau buat dorang menyirap dgn perangai kau ! Kau buat status mcam ni lah , mcam tu lahh ! Aku taulah kau dh Hot skarang . Tpi , tak pyah lah nk hot kan sngat diri kau tu.. Kau jgak mnderita nnti ! Aku prnah dngar crite , kau ckap dkat bff kau yg kau nk berubah . Mne perubahan kau ? Tolonglah , jgan buat bff kau sedehh , ohh ! Tak ksian ke dkat dorang ? Humphh , aku taknk campur tangan lgi psal korang ni. Aku hope kau akan berubah ! Kbyee :)