" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Selamat Hari Bapa, papa ♥ ♥ ♥}
Sunday, June 19, 2011 | 8:13 AM | 0Comment

Assalamualaikum :) how are you ? bagaimana perasaan anda sekarang ? happy ? sad ? Whatever. I don't care :D hee ;) Semoga terhibur, yaww ;) :)))
 
yeah, memandangkan hari ini adalah Hari Bapa, alaa nak ucapkan Selamat Hari Bapa dekat papa ku yang tersayang sebenarnya alaa dah wish kat papa secara langsung dah, tapi ni lagi sekali alaa wish kat papa secara tidak langsung, okay semangat gilaa :) Alaa Sayaaaang papa ♥ ♥ ♥ lagipun bukan alaa sorang je yang sayangkan ayah dia. Korang pon semestimesti lah sayangkan bapak korang, kann ?
Of course, dong :D okaylah, setakat ni jee saya mahu bicarakan ! assalamualaikum :)