" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Hangout c(:}
Sunday, June 5, 2011 | 8:47 AM | 0Comment

Pada hari Sabtu , (4/6/2011) , saya dan kawan saya iaitu Amira Atiqah keluar berjalan - jalan di Pusat Membeli-belah Ole ole ~ kitorang sebenarnya nak keluar ramairamai , pastu dorang semua cakap dorang tak boleh join. nak buat cam ne an ? Redha je laa ! ^baik pnya ayat^ . mulamula Miraa dia taknak pergi sebab dia malas , pastu alaa cakap 'semalam gila mangat bincang nak gi mana , pastu ni kau malas pulak nak pergi. hemmm :(' alaa dah mula merungut sedikit laa , kan. Beberapa minit kemudian , miraa call balik and dia cakap 'kau nak pergi tak ? jom ah , rasa rajin la pulak nak pergi. ye lah tadi tengah mamai'.
alaa pon (yeah). tak de ah kan sampai lompat keriangan macam orang gilaa ! tapi yang tak berapa bestnya , kitorang dua je pergi :( >bersyukur gak dapat keluar ngan kau, miraa< kitorang plan nak beli novel, tapi alaa tak beli. Miraa je yang beli. Miraa , dia bawak duit lebih sikit dari alaa ^_^ Miraa = RM30 Alaa = Rm25. harga novel tuu mahal bebeno (RM21) kalau alaa beli, duit alaa tinggal : Rm4. (menyesal gilak tak bawak duit lebih :( takpe takpe nanti nak keluar lagi kan ? boleh guna duit tu ! hee ;) ) lepas kitorang dah jalanjalan kat Ole ole ~ , kitorang jalan masuk kedai baju 'Bintang Fashion'. kononkonon nak beli baju yang sama lah kan. Tapi malangnya baju di situ terlebih murah la pulok dahhh ! (mahal lah maknenya) kitorang pun keluar dari kedai tuu. lepastu kitorang beli ayak Jambu , alaa belanja miraa pulak ! lepastu kitorang jalanjalan and menuju ke Giant. kata miraa dekat Giant baju die RM10 hinggit jee. so, kitorang pon nak lah beli baju kat giant tuu. kitorang pilih memilih agak lama la jugok ! biasalahh, bab pilih memilih ni tidak akan sekejap je. Kitorang beli baju corak 'kentag >fry days< '. Masa kitorang nak bayar, terserempak pulok ngan Pn. Fazillah ! alamakk , haiii ! kitorang tak salam tapi lari >_< hishhh, hisshh , hisshh , takk patott :D lepas dah bayar , kitorang pergi 'My One Shop' pulok. tujuan pergi situ sebenranye miraa nak carik tali skeping, tapi tak de. alangalang dah sampai situ, alaa ternampak beg kecik 'Domokun' , comell :D miraa tak beli pape. lepastu , kitorang jalanjalan and menuju ke kedai RM2 ringgit pulak untuk cari tali skeeping miraa tu. mulamula carik takde lpastu carik balik ade. tapi miraa bukannye beli pon, die cakap die beli dengan mak die nanti. okay :) andthen , kitorang ingat nak makan pulok tapi malangnya duit tidak mencukupi :'( lepastu kitorang balik. alaa tak balik lagi tapi alaa lepak sekejap kat rumah miraa. Time kitorang lepak tuu, alaa sempat lah online sekejap gune 'netbook' (betol ke tak ejaan tu ?) sekejap je sebab tak de pape pon. lepas alaa dah online , miraa pulak online sekejap pastu die off. lepas dah online tuu kitorang apak lagi , didalam poket sudah ada kamera , SNAP ah ! HAHAHA :D tapi gambar miraa tak de :( gambar alaa je banyak :) lepastu mama alaa call dalam pukul 2:10 cam tu, untuk balik rumah. lepastu mama sampai , alaa pon balik laah kan , takkan taknak balik kowt ! haa, begitulah kisah perjalanan kami berdua. nanti ada cerita lagi , saya cerita yaa ! ni tangan dah sakit ni , tengkuk pon sakit jgak >_< errr -_- okay ah , byebyebyee <3  >ni ada sedikit gambar. hehehe ;)<


              tengah online ;)

 itu baju saya :)

 ini baju miraa :)

 beg Domokun :)

 baju kami berdua <3

 errr -_-

 sakai >_<

 online :)

 malu sebentar :D

 Arabia :)

 KiKi Baa :D

 Hee ;)

 Piece :)

 Hehe ;)

 Senyum cam tak ikhlas >-<

 Huhu ;)

Buuuu c(: