" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Buuweee la kaww !}
Friday, June 17, 2011 | 10:00 PM | 0Comment

Assalamualaikum :) how are you ? bagaimana perasaan anda sekarang ? happy ? sad ? Whatever. I don't care :D hee;)

Aku benci aku benci aku benci aku benci aku benci aku benci aku benci aku benci aku benci kauuuuu !!!
Blaa la kau nak suroh kwan kau tak yah layan aku lah sangt, kan ? kaw bikin kau sape, kan ? aku bikin kau boleh jadi kawan aku yg terbaik dari ladang lah, kan ? tapi aku salah dowhh ! sorry lah kan. buwee.
Perangai kau sekarang mmg dh btolbtol berubah , dowhh ! aku tau kau dh ade kawan lagi ramai or kawan lagi baik dari kawan aku, kan ? getloostbusss  aku tau lah kan, aku je lah kawan kaw yg bad sampai kawan baru kau pon kau nk hasut die supaya jgn lyan aku sgat. hello, who are you ? nk araharah org.
berambuss kau nk org lain jee jage perasaan hati kau. tapi kau taknak pulak jage perasaan hati orag lain kan ? aku cakap salah sikit nk merajuk pulak kau. pondan dah lawei, aku harap kau stop ah buat perangai kau yg macam ni. aku pon tak nak lah kutukutuk kau lagi kat blog aku ni. Tak baik tauu ? dah ah wei, aku tak suke ah gadohgadoh ni. Tak baik tauu ? *yg bace jgan nk terasa sangat lah kan !

Chimingggingg :)