" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Bengangnyaaa >:(}
Tuesday, June 7, 2011 | 7:52 AM | 0Comment

Aku bengang gilaaa lah.
nak tau knape aku bengang sgt nii ?
ye ah , mne tak bengannye ?
tadi aq gi topup RM5.
harini dh abes dh.
dsbbkan Hotlink ah.
ntah knape tah die tlaktolak aku pnye kredit.
heisshhh, aku tau ah, aku ade gne SOS Topup, kan
kau dh tolak dh RM2.50. tnggal lah RM2.20.
pastu ble aku tgk balek kredit aku tnggal bape ?
cube teka ?
9 sen bhaiiii !
heishhh , bengang gilaa akuuuu !!
itulah kredit last aku gune tok blas msj Meera ~
Meera, sorry sbb aku tak blas msj kau tdi sbb kredit aku dh hbes Hotlink gi tolak.
heyy , Hotlink ! ape motif kau tolak kredit aku ni, haa ?
naseb baik lah Sim Card aku jnis Hot Ticket.
kau bagi ah gak kan kredit bonus.
Jahat kau Hotlink